Jogosítvány a fiatalokra szabva: online jelentkezés, -fizetés, könnyen elvégezhető képzés.

Itt az idő, hogy Te is autóval járj

Jelentkezz KRESZ-tanfolyamra online

Spórold meg a személyes ügyintézéssel járó fáradalmakat! Jelentkezz most tanfolyamunkra és válassz 3 különleges csomagunk közül!

yoga arrow left 1 1 1 - Neon Autósiskola Debrecen

JELENTKEZZ ONLINE

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Kérlek, ebben az esetben a gyermeked nevét és adatait add meg itt és a fizetés oldalon is az adminisztrációs folyamat gyorsítása érdekében! A bankkártyás fizetésnél pedig nyugodtan fizethetsz olyan kártyával is, ami nem a tanuló nevére szól. Mi a bankkártyád megadott adatait nem látjuk.

Amennyiben számlázás miatt fontos, hogy más név szerepeljen a számlán, akkor jelentkezés után kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az oldal alján megadott telefonszámon!

RÓLUNK MONDTÁK

Ildikó Berényi
Google vélemény
Tovább olvasom
Kedves Soma! Örülök, hogy rátaláltam a NEON Autósiskolára, bizonyosságot nyert, hogy "nemcsak fiatalokra szabva"😉. Köszönöm a gördülékeny ügyintézést, a pontos tájékoztatásokat, a mindig kellő időben érkező épp aktuális információkat. Az oktató (Tóth Dávid) személyében egy végtelenül segítőkész, türelmes, intelligens, emberséges, jó humorú és nem utolsósorban szakmailag maximálisan felkészült, elhivatott, "nagybetűs" embert ismerhettem meg, akinek szintén hálás köszönet és Neked is, hiszen te ajánlottad őt. Ajánlani fogom mindenkinek, aki meg akar tanulni vezetni a "NEON-VIDA-TÓTH DÁVID" hármast az egészen biztos!
Diana Varga
Google vélemény
Tovább olvasom
Tisztelt címzett! Az én gyerekem kedden tett sikeres vizsgát, a neve Simon. Szeretnék köszönetet mondani az iskola minden munkatarsanak, kimondottan a felkeszito tanarnak, Sándornak. Magas szintű felkesziteset adott, vicces, kedves oktató, érti a munkáját! Köszönöm szépen még egyszer! További sikereket kívánok és minden jót! Üdvözlettel a Simon édesanyja, Diana!
Lilla Darkó
Google vélemény
Tovább olvasom
Nagyon elégedett vagyok a Neon autósiskola szolgáltatásaival! A tanfolyam kiváló volt, az oktatók nagyon segítőkészek és felkészültek, és az egész csapat rendkívül professzionális. Örömmel ajánlom őket mindenkinek.
Simon Varga (Simon)
Google vélemény
Tovább olvasom
Szépen fel van építve az oldal, remek lehetőség jogosítvány szerzéshez. Segítőkész csapat és így tovább! Remek autósiskola, csak ajánlani tudom!
Sándor Ujfalusi
Google vélemény
Tovább olvasom
Rendkívül türelmes és rugalmas volt az oktatóm, az ügyintézés is gördülékeny volt és az egyéni problémáimat is nagyon jól kezelték. Teljesen elégedett vagyok azzal amit kaptam, úgy gondolom nem csak a vizsgára de a forgalomban történő biztonságos közlekedésre is maradéktalanul felkészítettek.
Róbert Török
Google vélemény
Tovább olvasom
Kedves Soma! Engedd meg, hogy így kezdjem meg véleményemet, hiszen minden emailt amit küldtél a képzés során úgy lett megfogalmazva, mintha régi ismerősök lennénk. Köszönöm szépen a gyors és gördülékeny ügyintézést, köszönöm az emaileket amiknek hála mindig az éreztem hogy nem vagyok elveszve és mindig tudtam mit kell csinálnom, vagy éppen emlékeztettek arra, hogy mit is kéne csináljak. Köszönöm a jelenléti oktató Vida Imrének, hogy a mérhető legnagyobb empátiával és szakmai tudással áll az oktatáshoz. És végül de nem utolsó sorban, köszönöm az oktatómnak Szabó Zsoltnak, aki megszeretette velem a vezetést, bíztatott és segítette az utamat. Egy órát nem fejeztem rossz szájízzel, és így a végére van egy kis hiányérzetem, hogy vége. Összeségében köszönöm, amit hírdettek azt maximálisan betartjátok nincsen kertelés semmivel kapcsolatban. Üdv, Robi
Krisztián Papp
Google vélemény
Tovább olvasom
Nemrég kezdtem el a B kategóriás jogosítványt a Neonnál, és eddig azt kell mondjam egy percig sem bántam meg! Rengeteg segítő emailt kapok, ha megfogalmazódik bennem egy kérdés meg se kell kérdeznem, mert addigra már megkapom a választ. A tananyag érthető, a felület jól kezelhető. Nagyon rugalmasak, ami segít az össze-vissza beosztásom mellett is. Várom már a vezetést is, ha ott is ilyen lesz a tapasztalat, akkor abszolút ajánlom mindenkinek!
Előző
Következő

KÉRDÉSED MARADT?

Minden munkanap 10:00 és 19:00 között elérsz telefonon:
+36 30 237 4985 (Vida Soma)

Vagy írj emailt bármikor: 
soma@neonautosiskola.hu

×
×

Cart